O NAS

Kako se je začelo?


Prvotna zamisel o portalu, ki bi promoviral gasilstvo, se je porodila ljubljanskemu poklicnemu gasilcu, med sprehodom mimo gasilske postaje na eni izmed londonskih ulic. Londonski gasilci v javnost stopajo ponosni na svoj poklic in svoje delo, vse skupaj pa povezujejo v celoto tudi s promocijskimi gasilskimi artikli, ki jih v Sloveniji še ni bilo moč najti. Ker portal Gasilci112.si potrebuje tudi finančo ozadje, smo se odločili da pripravimo eno izmed prvih spletnih trgovin v Sloveniji, z gasilskimi promocijskimi artikli.

 

Trgovina danes?


Ker je minilo že več kot 10 let od pojave na spletu, smo se odločili da trgovinski del še približamo vam, končnim kupcem. Pripravili smo enostavnejši in preglednejši vmesnik, možnost naročanja po številkah itd.!

Zvesti ostajamo našemu dobavitelju promocijskih oblačil, saj dokazuje da lahko cena in kvaliteta še vedno delujeta z roko v roki.

Trudili se bomo dobavljati nove, zanimive artikle in seveda - skušali bomo zmanjševati dobavne roke. Vse to pa je pogojeno z vašim zadovoljstvom in z vašimi nakupi.

 

Kdo stoji za trgovino?


Trgovina je del podjetja PRO-RM, Marko Rožič s.p., Planina na Pohorju 34c, 3214 Zreče. Trgovina je sekundarna dejavnost podjetja - trgovinski del finančno podpira delovanje prvega portala za promocijo gasilstva v Sloveniji - Gasilci112.si.

Lastnik in zakoniti zastopnik trgovine ter portala Gasilci112.si: Marko Rožič