SPLOŠNI POGOJI

Plačilni pogoji:

 

Plačilo po povzetju: pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna stroške vplačila, ki znašajo:
                              do 98eur..................1,05eur
                              od 98eur-501eur......1,07% od vrednosti
                              nad 501eur...............5,36eur

Plačilo po predračunu: pošljemo vam predračun, ki ga plačate, potem pa odpremimo naročeno blago (primerno za večja naročila).

 

Dostava, prevzem:

Pakete bomo odpremili preko Pošte Slovenije ali drugih ponudnikov poštnih storitev. Paket boste prejeli v 1 do 3 delovnih dneh po odpremi.

Osebni prevzem po dogovoru.

 

 

Cena dostave:

Pri naročilu do 100,00 EUR je cena dostave 4,50 €.

Pri naročilu nad 100,00 EUR je dostava brezplačna.

Ob plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna še stroške vplačila.

 

 

Vračilo blaga:

Če z naročenimi izdelki niste zadovoljni ali želite od nakupa iz kakršnegakoli razloga odstopiti, morate to storiti v 8 dneh. 

Blago mora biti v originalni embalaži, nepoškodovano in nerabljeno, priložen mora biti originalen račun. V primeru, da je bil izdelku priložen tudi garancijski list, je potrebno priložiti tudi tega.

Naročene artikle je kupec dolžan prevzeti v 8 dneh od prejema elektronskega obvestila o zaključenem naročilu, sms potrditvi opravljenega naročila ali potrditvi po elektronski pošti. V kolikor kupec naročenih artiklov, ki so poslani s plačilom po povzetju ne prevzame v nobenem primeru, in so po preteku čakalnega roka na pošti (14 dni) vrnjeni na naslov podjetja, se le-to NE šteje kot odstop od pogodbe, saj je slednja še vedno veljavno sklenjena in gre za enostranski nenapovedan odstop kupca od pogodbe. Kupec je v primeru neprevzema tako odgovoren za plačilo stroškov dodatnega pošiljanja/vračila artiklov podjetju in sicer v znesku 7,90eur (2x poštnina, stroški pakiranja, stroški embalaže, administrativni stroški).

 

Garancija:

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.
Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

 

 

Lastništvo blaga:

Podjetje PRO-RM, Marko Rožič s.p. ima lastninsko pravico do blaga vse dokler kupec blaga ne plača.

 

 

Varnost osebnih podatkov:

Gasilci112.si, PRO-RM, Marko Rožič s.p., se zavezuje k trajnemu varovanju uporabnikovih osebnih podatkov. Uporabljeni bodo le za potrebe pri izdelavi in pošiljanju ponudb, računov, informativega gradiva in za ostalo potrebno komunikacijo.